Första inlägget

11 Maj

Hej!

Crossfit HQ och Reebok bestämde sig för en tid sedan att de borde samarbeta för att sprida evangeliet om Crossfit som träningsform. En del Crossfit-utövare tyckte detta var en dålig idé, de ville ha Crossfit ”för sig själva”. Majoriteten av alla utövare är dock positivt inställda till detta samarbete då de anser att så många som möjligt borde få uppleva den glädje och vänskap som Crossfit Communityt innebär.

Mads Jacobsen, Reebok Sverige/Crossfit HQ, fick uppdraget att sprida och dela med sig av glädjen och inspirationen, vi Crossfit-utövare upplever, i Skandinavien. Som en del i detta skapade han Reebok Crossfit Scandinavian Athletic Team, eller Team Reebok som vi något förenklat kallar oss.

Teamet består av en grupp individer (läs mer om varje individ under ”Atletsprofiler”) som alla älskar Crossfit som träningsform, men även den sammanhållning som man upplever inom Crossfit Communityt. Vi skall under våren/sommaren åka runt till olika platser i Sverige för att försöka inspirera alla vi möter genom att sprida glädje och dela med oss av det vi kan om träning, kost och Crossfit.

Så, vill ni inspireras och få en skön träningsupplevelse, se till att boka upp vår ”Sommarturné” i era kalendrar. Ni kan klicka på respektive Crossfit gym för att få mer information om schema mm.

3-2-1 KÖR!!

Richard, Team Reebok

Annonser

2 svar to “Första inlägget”

  1. Roland Proka september 4, 2011 den 6:40 e m #

    Undrar över eran crossfit kollektion gällande kläder och skor? När kommer det ut i handel?

    Mvh Rolle, CrossFit Malmö

    • Team Reebok september 4, 2011 den 6:53 e m #

      Tjena Rolle! Redan nu finns en del av grejorna till försäljning på crossfit.com. Efter årsskiftet kommer man även kunna köpa kläderna på Reebok-affilierade boxar i Sverige. /Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: