Regionals wod

23 Jul

Igår på Nordic började Andreas och jag prata om Regionals wod’arna och någon av oss, kommer inte ihåg vem kom in på wod nummer tre, som är  21-15-9 av marklyft och box jumps. ”Någon” igen föreslog att vi skulle göra denna idag lördag. Måste varit Andreas!

Hur som helst mötte två ångestladdade och nervösa personer upp på Nordic för att genomföra denna. Bruno var inte sen med att hänga på.

Vikterna för tjejerna är 92.5kg och för killarna 143kg. Vi gjorde en lång uppvärmning för att dra ut på lidandet ännu mer.

Vi hade ingen direkt taktik, ville mest ta oss igenom den. Rickard, Daniel och Jakob bänkade sig på första parkett för att ta del av detta spektakel. Tack för ert stöd!

Jag gick fick tiden 5.48 (på Regionals hade Annie 2:57 och Jenny 4:29!!). Är ganska nöjd, hade ingen aning om vad jag skulle ligga på. Om jag gör om den ska jag inte vila genom att sätta ner skivstången utan vila med den upplyft. Att lyfta upp den är nästan mer ansträngande än att genomföra de kommande 21 marklyften.

Andreas fick tiden 6:46, vilket är nästan 3 minuter snabbare än när han och Christian körde den. Grymt jobbat!


Bruno tyckte inte wod’en var lika kul så han körde istället fem varv av:

  • 5 marklyft på 140kg
  • 10 burpees

Bruno fick tiden 4:29! Imponerande Bruno! 🙂

Som ni ser på filmen skapar vi också en mindre jordbävning med allt droppande av vikterna. Efter detta tog vi en kaffe och sedan körde jag det första Open-passet: En amrap med 30 double unders och 15 ryck, 25kg. Fick ihop 6 varv. Var rejält trött i ländryggen!

Även idag körde vi med inställningen: Det var viktigare att vi var där än vad vi gjorde. Så efter tränandet var det samkväm, lunch, ännu en kaffe och sedan agerade vi publik när 14.30-passet började. Så härligt att bara vara där och umgås med alla trevliga människor!

Kramar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: