Regionals från sidlinjen

5 Maj

Det är inte långt kvar till Regionals nu och atleterna i Team Reebok Crossfit Nordic vässar formen tillsammans flera gånger i veckan. Dom är helt fantastiska och jag tror de kommer prestera riktigt bra i Köpenhamn.

Jag önskar ibland att jag hade kunnat vara med på alla dessa träningstillfällen då de kör ihop, men pga av min trasiga axel väljer jag att stå vid sidan av och se på istället. Hur gärna jag än vill vara med så är det viktigare att jag blir bra i axeln än att jag bara kör på och är med bara för sakens skull.

För ca en vecka sedan träffade jag en läkare som, enligt egen utsago och rekommendationer, är axelspecialist. Efter kortare tid än det tar att poppa en djup skål popcorn gav han mig diagnosen överansträngning, och han var lika snabb att blanda ihop en kortisoninjektion som han satte i axeln på mig.

Det gick så fort att jag knappt hann reflektera över vad som just hänt och jag hoppas att han är så bra som utlovat, och att kortisonet har rätt verkan på mig. För visst vore det fint om jag kunde få pressa, rycka och dra som alla andra inom en inte allt för lång tid.

20130505-211812.jpg

Det positiva i hela Regionals-kråksången är att jag kommer få avnjuta det hela på plats om än från sidlinjen. Jag åker ner till Köpenhamn med Andreas Lindberg och en bättre reskamrat får man leta efter.

Det känns lite tradigt att skriva ytterligare ett inlägg med gnällfokus på min axel, men det är ju såå trååååkigt att vara skadad.

Simma lugnt!

/Richard

Annonser

4 svar to “Regionals från sidlinjen”

 1. Elin Håkansson maj 6, 2013 den 9:11 f m #

  Hej Teamet!

  Det är kul att läsa er blogg, så tack för den. Men rätt ofta glömmer ni att signera inläggen. Vem är det som har fått ont i axeln tro?

  Det lär bli rätt kul på sidlinjen också 🙂

  Allra ödmjukast
  /Elin

  • Richard maj 6, 2013 den 10:26 f m #

   Ahh, fasiken, jag glömde det igen. /Richard

  • Richard maj 6, 2013 den 10:27 f m #

   Tack för input förresten! / Richard

   • Mads maj 6, 2013 den 11:16 f m #

    jag kände igen dina brada axlar direkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: