Mål = Motivation som leder till bättre prestation!

28 Maj

Senaste tiden har jag inte haft så mycket motivation när jag tränat. Jag har inte känt att träningen gått så som jag velat samt inte varit nöjd med de resultat jag fått! Detta har gjort att jag inte orkat ge allt längre och känt att det är helt onödigt för mig att vara på boxen för att träna!

Sen kom Regionals 2013 där man såg alla grymma atleter köra och då började lågan brinna igen! Speciellt när jag såg Team Reebok CrossFit Nordic köra och prestera så som dom gjorde. Då började jag sätta mig ner och tänka på vad jag vill få ut utav träningen! Varför går jag till Boxen? Och vad ska jag göra för att få tillbaks den motivationen som jag tydligen glömt bort!
Förstå mig rätt, jag brinner för CrossFit och att få umgås samt instruera inom det, men jag behövde få ut någonting för min egen träning!

Och från ingenstans dök Motivationen upp helt plötsligt och den har ALDRIG varit bättre! Nu har jag ett mål, ett syfte med min träning förutom att bli bra och utvecklas! Utan jag vet exakt vart jag vill komma och vad jag ska kunna göra inom ett år, sen har jag äran att ha en av dom bästa Coacherna Mads Jacobsen och få vara med i denna underbar Team gör allt ännu bättre! Att ha så grymma personer runtom mig som motiverar mig och hjälper mig är bara guld värd! TACK!

Christian och Elin, 2 av dom som motiverar mig!

Så om NI känner att Ni inte har motivation längre sätt Er ner och sätt upp nya mål! Oavsett om det är att utvecklas och prestera bättre på nästa Open, ta nya PR inom kort eller tom sätta en teknik som varit svårt…. Skriv ner det på datorn och ha det som mål! Och varje gång Ni tränar så ska Ni ha en sak i siktet – det Mål ni satt upp!! 🙂 NEVER GIVE UP!

Kan ärligt säga att jag behövde just det siktet idag…
Dagens programmering var: CINDY

Amrap 20 Min of:
5 Pull Ups
10 Push Ups
15 Air Squats)

Ni Som har gjort den vet att det känns som om tiden ALDRIG tar slut! Det bästa för mig här var att mina Butterfly Pull Ups satt idag och jag kunde köra den hela vägen – Tills mina händer sprack! Men det är ju en del av leken ;).

Tack för att Ni tog Er tiden o läste mitt långa inlägg :). Och Hoppas Ni alla får en underbar dag!

// Javad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: