Jag har blivit en jobbig jävel…

31 Maj

crossfit-kettlebell-markus

Innan jag började med CrossFit betraktade jag att alla som tjatade om hur bra man mår och hur kul det är att träna som lögnare. Det kunde ju inte vara sant. Jag ansåg att träning var något jobbigt som man gör för att man måste och att det bara var ett onödigt ont. Men nu har jag visst blivit en av dem, en sån där träningsfrälst typ.

För numera är jag verkligen inspirerad att gå till boxen och kan ibland hoppa in på ett spontanpass bara för nöjes skull. Som jag skrivit tidigare så har jag fått en mindre skada i knät och har därför varit tvungen att köra lite lättare den sista tiden, något som är otroligt jobbigt när man bara vill ge järnet!

crossfit-hopprep-markus
Jag har börjat se på träningen på ett helt annat sätt och mitt gamla jag hade suckat om han hade hört hur jag låter numera. För jag har blivit en sån där jobbig jävel som tjatar om hur mycket piggare, friskare och gladare man blir av att träna. Fråga bara min kollega Karro som sitter bredvid mig på kontoret. Hon får numera en daglig dos om hur fantastiskt det är med CrossFit, vare sig hon vill eller inte!

/Markus ”Everyman”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: