Att stå på andra sidan

13 Jun

20130613-095243.jpg

Som ni säker har läst tidigare så jobbar jag heltid på Sturebadet som personlig tränare. Nu de senaste två veckorna och de kommande veckorna fram till semestern har jag tagit hjälp av våra duktiga personliga tränare här på badet.
Träning är ett område som är så stort och alla har vi en relation och förhållningssätt till träning som är intressant. Jag känner att jag har något att lära av nästan alla jag möter som jobbar med träning. Även om de inte jobbar på det sättet som jag gör. Det som är kul på Sturebadet är att vi har så många olika inriktningar på våra tränare. Allt från, yoga, simning, styrkelyft, olympiska lyft och tränare som jobbar mer med den mentala biten. Jag har valt att köra med PT för att få ut mer av min egen träning. Och dels för att bli mer inspirerad till mitt eget jobb. Jag har bett dem köra hårt med mig och fokusera på mina svagheter som är överkroppsstyrka. Framför allt dragövningar! Det har vart superkul och jag har gnällt som ett litet barn.. Haha.. att det ska vara så jobbigt att köra med PT hade jag glömt bort. Jag är van att träna med andra och känna att jag tar i mer, det händer hela tiden med Team Reebok Crossfit Nordic. Men det här var på ett annat sätt. Jag kände mig så maktlös över att inte få vila när jag ville och hur länge jag ville och att de aldrig gav med sig. Jag hörde ord komma ur min mun som mina kunder brukar säga…

Allt är inte svart eller vitt när det kommer till träning. Det finns inga rätt eller fel! Allt handlar bara om att träningen är rätt anpassad till ditt mål. Jag försöker att ha en öppen inställning till träning och känner mig ödmjuk och långt ifrån fulllärd.
Det är viktigt att släppa på sina gränser och våga pröva nytt!

Se så nu,
Har du aldrig provat att köra Personlig Träning så rekommenderar jag det verkligen!
/
Ellinor Rehnström

20130613-095410.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: